Vægure i Frederikshavn

Vægure med mange forskellige muligheder

Er du på udkig efter et nyt vægur til din bolig, som kombinerer funktionalitet med et udtryk, som passer til din personlige stil? Hos Timing i Frederikshavn finder du et bredt sortiment af vægure med noget for enhver smag.  Derfor har vi også noget for dig! Vi er din traditionelle urmager i Nordjylland. Du kan derfor altid komme her forbi, hvis du leder efter et smukt vægur, som kan komme til at pryde dit hjem.

Find et ur der passer til netop dit hjem

Med vores solide erfaring som urmager, står vi klar til at guide dig gennem vores diverse sortiment. Har du noget specifikt i tankerne, hjælper vi dig gerne med at finde noget, som imødekommer netop dine ønsker, hvad end det handler om udtryk, størrelse, støjniveau eller noget helt fjerde. Vores fokus ligger på kvalitet og design, hvilket betyder, at det er en god investering, hver gang du køber et vægur her hos os.

Uanset om du er til det minimalistiske, det moderne, eller klassiske designs, har vi et vægur, der passer til din smag. Fra sofistikerede analoge vægure til mere innovative og dristige designs, byder vores store udvalg på langt det meste. Og du er altid velkommen til at komme forbi, så du kan se det med egne øjne.

Har du spørgsmål til vores vægure? Kig forbi eller kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores forskellige vægure? Så er du altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik i Frederikshavn. Her kan du nemt komme til, uanset hvor i Nordjylland du bor. Du kan dog også kontakte os ved ringe eller skrive på forhånd, hvis du har en særlig forespørgsel eller et spørgsmål, vi skal hjælpe med at svare på.

Vi tilbyder også batteriskift eller større reparation af ure.