Reparation af ure i Nordjylland

Reparation af ure i Nordjylland

Vi har specialiseret os i reparation af ure. Hos Timingen i Nordjylland har vi mange års erfaring og ekspertise inden for alle urets mekanismer og komponenter. Det betyder at du trygt kan overlade opgave til os. Dit ur er i trygge hænder hos os, uanset om det er et gammelt eller nyt ur. Vi reparerer også både blandt andet vægure og armbåndsure. Du er meget velkommen til at kontakte os på +45 98 42 25 00, hvis du har nogle spørgsmål.

Fra det simple til det komplicerede

Vi kan udføre komplicerede mekaniske reparationer, hvis der er behov for det. De mere simple opgaver såsom batteriskift på ur klarer vi naturligvis også. Uanset hvad behovet er kan vi genoplive dit ur, så du kan få glæde af det i mange år fremover.

Kontakt os og eller besøg os Nordjylland for at høre mere om reparation af ure

Har du brug for reparation af ure i Nordjylland? Ring til os på telefon 98 42 25 00 eller skriv en mail på benny@timing.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Det er uforpligtende at kontakte os, og vi vil bestræbe os på at besvare din spørgsmål og vurdere reparationsprocessen for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.