Reparation af gamle ure i Nordjylland

Reparation af gamle ure i Nordjylland

Vi specialiserer os i reparation af gamle ure. Med års erfaring og ekspertise inden for urmekanismer og -komponenter kan du trygt overlade dit ur i vores hænder. Uanset om det drejer sig om en simpel batteriskift, en kompliceret mekanisk reparation eller noget derimellem, er vi dedikerede til at genoplive dit ur til perfekt stand. Hvis du har en nyere urmodel, så kan vi naturligvis også reparere det. Vi står klar til at løse alle reparationsopgaver, og du kan være sikker på, at dit gamle ur er i trygge hænder hos os. Det gælder uanset om det drejer sig om gamle vægure, armbåndsure eller lommeure med mere.

Mange års erfaring

Urmager Timing har eksisteret siden 2003 og er mere end blot en butik for os. Det er et sted, hvor vores passion bliver omsat til virkelighed, og hvor tiden bliver forvaltet med omhu og respekt. Min rejse ind i urmagerverdenen begyndte i 1984, da jeg påbegyndte min læretid i Holbæk Kontakt os for at høre mere om reparation af dit gamle ur.

Kontakt os for at høre mere om reparation af gamle ure

Har du brug for reparation af gamle ure i Nordjylland? Ring på telefon  98 42 25 00 eller skriv en mail på benny@timing.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og vi gør også vores bedste for at vurdere prisen på opgaven for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.