Batteriskift på ur

Nyd godt af dit ur mange år endnu med batteriskift

Har du brug for hjælp til batteriskift på dit ur? Så kan vi hos Urmager Timing hjælpe dig. Vores urmager i Frederikshavn hjælper vi nemlig kunder overalt i Nordjylland med batteriskift på ure, og vi kan derfor også hjælpe dig med dette. Med vores kompetente arbejde kan du således komme til at nyde godt af dit ældre ur mange år endnu. Vi er eksperter i at håndtere alle typer ure, fra klassiske modeller til mere moderne ure. Er dit ur et vandtæt ur kan vi også hjælpe med at kontrollere og sikre at tætheden stadig er intakt

Vi skifter batterier i ure med øje for detaljen

Vi tilbyder et effektivt og professionelt batteriskift af ure, så du hurtigt kan komme herfra igen med et velfungerende ur, der går, som det skal. Vores service begrænser sig dog ikke til et simpelt skift af batteriet. Vi udfører en grundig inspektion af dit ur for at sikre, at alle komponenter fungerer optimalt. Skulle der være behov for yderligere reparationer eller justeringer, rådgiver vi dig om de bedste løsninger – og varetager arbejdet for dig. Vores mål er at forlænge dit urs levetid, så du kan nyde det i mange år fremover.

Som en traditionel og stolt urmager arbejder vi dedikeret med alle de ure, der kommer her forbi. Du kan derfor trygt stole på, at dit ur håndteres med stor respekt og ekspertise, og at det altså er i de bedste hænder her hos os, når det er ved at være tid til et batteriskift.

Vi kan også hjælpe med reparationen af dine gamle ure og vægure.

Kom forbi os i Frederikshavn og få hjælp til batteriskift på ur

Er dit ur gået i stå? Besøg vores butik i Frederikshavn og få hjælp til dit batteriskift. Vi byder kunder fra hele Nordjylland velkommen og ser frem til at hjælpe dig med at holde dit ur i gang.